Hoppa till textinnehållet
Bröllop

Mötesplats Värmdö

Det är skärgården och alla dess möjligheter som sätter guldkant när ni väljer att mötas på Värmdö. Från yttersta havsbandet ända in till Gustavsberg – Värmdö inspirerar och bjuder upp. Det är nära till Värmdö och skärgården.

Bussarna från Slussen går tätt. Reguljär båttrafik angör en mängd bryggor året runt. Med taxibåt tar ni er till precis den brygga ni vill och när ni vill. Det är en unik och omväxlande värld som väntar när ni kliver iland. Vi har både de stiliga herrgårdsmijöerna och de genuina, tjärdoftande byarna. Ni möts av skärgårdens egen kultur och historia; dess alldeles egna smaker och dofter.

 

Så vare sig det äntligen är dags för kompisgänget att återses, rustas till bröllop eller planeras för något av livets stora jubileum ger Värmdös inspirerande skärgårdsmiljöer alltid den där extra feststämningen och de allra finaste minnena. Året om. Värmdö och skärgården är också rätt destination för nästa företagsarrangemang. Viktig konferens eller glad firmafest – vi har alltid rätt anläggning i rätt miljö. Här finns några av storstadsregionens mest professionella och välutrustade konferensanläggningar. Men även det lite mer rustikt småskaliga. Miljön och möjligheterna är lika inspirerande och kreativ hur ni än väljer.

Hitta din mötesplats!