Hoppa till textinnehållet
Kungsbacka station

Det här lovar vi om turismen

Vi vill att alla ska veta vad de kan förvänta sig av vår verksamhet. För en kvalitetsdeklarerad tjänst lovar vi en viss nivå av service så vet du vad du kan förvänta dig att få.

Kungsbacka Turistbyrå

Kungsbacka Turistbyrå ska tillhandahålla muntlig, skriftlig och digital turistinformation på svenska och engelska om Kungsbacka och närområdet samt muntlig övergripande turistinformation om övriga Sverige. Kungsbacka Turistbyrå ska erbjuda möjlighet att kunna boka evenemangsbiljetter, logi och arrangerade upplevelser.

naturum Fjärås Bräcka

Naturum Fjärås Bräcka ska erbjuda ett skiftande programutbud året runt och verksamheten ska präglas av ett ekologiskt tankesätt.

Äskhults by

Äskhults by ska vara öppen maj - oktober och erbjuda ett skiftande programutbud.Kulturlandskapet ska kunna besökas även när Äskhults by inte är öppen.

Så kan du påverka

 

Lämna en synpunkt
Hör av dig till medborgarkontoret i stadshuset om du vill lämna dina synpunkter, ställa en fråga eller bli hänvisad till rätt person.

 

Gå med i invånarpanelen

Du som är med i invånarpanelen kan lämna synpunkter och idéer genom att svara på några
enkäter varje år. Enkäterna besvaras via webben eller per telefon.

 

Vem bestämmer

Alla avgörande beslut om kultur och turism i kommunen fattas av nämnden för Kultur & Turism. Det är sedan förvaltningen som genomför det som nämnden beslutat om.
 
Du är välkommen med synpunkter och frågor till oss!
 


Förvaltningschef Linus Kron

Telefon: 0300-83 46 55

E-post: linus.kron@kungsbacka.se

 
Förvaltningens expedition:

Telefon expedition: 0300-83 41 82

E-post: kultur.turism@kungsbacka.se